Türkiye’deki derleme kütüphanelerinde bilgi kaynaklarına erişilebilirlik sorunları : otomotiv sektörü örneği - Demirkol, İlkay Tahsin (My University, 2019)
Bu çalışmada, Türkiye’deki derleme kütüphanelerinde bulunan otomotiv sektörü ile ilgili bilgi kaynakları incelenmiş, bilgi kaynaklarının kategorize edilmesine ve erişebilirliği ile ilgili sorunların tespit edilmesine çalışılmıştır.

In this study, knowledge sources related to the automotive sector in Turkey’s depository libraries were examined, the problems related to categorization and accessibility of knowledge sources have been tried to be identified.
Keywords: Bilgi Kaynakları; Depository Library; Derleme Kütüphaneleri; erişebilirlik Sorunları Automotive Sector; Knowledge Sources; Kütüphaneler; Libraries; Otomotiv Sektörü; Problems of Accessibility; Turkey; Türkiye