Mizancı Murad Bey’ in II. Meşrutiyet dönemi hatıraları : hürriyet vadisinde bir pençe- i istibdat enkaz- ı istibdat içinde züğürdün tesellisi tatlı emeller acı hakikatler. - Ökten, Celile Eren (My University, 1995)
unknown
Keywords: HATIRALAR-MİZANCI MURAD BEY; MİZANCI MURAD BEY