Risk faktörü taşıyan bireylerde antrenmanın etkileri. - Babalık, Aysel (My University, 1987)
unknown
Keywords: Atletik ve açık hava sporları ve oyunları; Dinlence ve eğlence sanatları; SPOR-ANTRENMAN; SPOR-SAĞLIK