Alkilleyici ajanlara maruz kalma durumunun idrarla tiyoeter bileşiklerinin atılması yardımıyla incelenmesi - Yeşilaltay, Ali Kemal (My University, 1997)
unknown
Keywords: Farmakoloji ve tedavi; Farmokopeler; İlaçlar (Meteria medika); Kimya, Tıbbi ve farmasötik; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri