Premolar dişlerde farklı sürelerde gerçekleştirilen intrüzyonu takiben oluşan kök rezorpsiyonunun radyolojik ve topografik olarak değerlendirilmesi - Acar, Ahu (My University, 1997)
unknown
Keywords: Cerrahi; Diş hekimliği; ORTODONTİ; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri