Kortikosteroidlerin mide sukroz geçirgenliğine etkileri. - Kızıltaş, Şafak (My University, 1995)
unknown
Keywords: Hastalıklar; Mide hastalıkları; Sindirim sistemi hastalıkları; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri; TIP-GASTROENTEROLOJİ