Sıçanlarda dapagliflozinin deneysel sepsis modelinde etkilerinin incelenmesi - Kıngır, Zehra Betül (My University, 2017)
Bu çalışmada, sıçanlarda deneysel sepsis modeli üzerine dapagliflozinin olası koruyucu etkilerinin incelenmesi amaçlanmıştır. ABSTRACT This study is aim to evaluate the possible protective effects of dapagliflozin on experimental sepsis model in rats
Keywords: Apoptosis; Apoptoz; Dapagliflozin; Eccacılık, Klinik; Inflamation; İlaçlar; İnflamasyon; Oksidatif Stres Dapagliflozin; Oxidative Stress; Sepsis; Tedavi