Bıochemıcal and molecular analysıs of sunflower (helianthus annuus l.) ın response to ın vıtro condıtıons - Çakmak, Elif (My University, 2017)
İn vitro anter kültürü çalışmaları haploid bitki eldesinde kullanılan biyoteknolojik yöntemlerden biridir. ABSTRACT In vitro anther culture studies which are one of the biotechnological methods for haploid plant production.
Keywords: anter kültürü; anther culture; ayçiçeği; Bitkiler; Biyoloji; Biyoteknoloj; Comet assay; guaiacol peroxidase; guaikol peroksidaz Sunflower; Komet testi; Mühendislik; superoxide dismutase; süperoksit dismutaz