Türkiye’de 1983-1991 döneminde siyasal katılma - Şatır, Ahmet İhsan (My University, 1997)
unknown
Keywords: Parti örgütleri; Siyasal bilimler (Siyaset bilimi); Siyasal süreçler; Siyasal Yaşam-türkiye; Toplum bilimleri