Mesanenin yüzeysel değişici epitel hücreli kanserlerinde c-erbB-2 onkogen protein ekspresyonu ve prognostik önemi. - Dillioğlugil, Özdal (My University, 1993)
unknown
Keywords: Deri; Hastalıklar; kıl; saç; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri; TIP-ÜROLOJİ; tırnak hastalıkları