Birinci Türkiye Büyük Millet Meclisi’ nde ikinci grup muhalefeti - Geçer, Kadir Türker (My University, 1993)
unknown
Keywords: Siyasi Tarih_Türkiye Cumhuriyeti; Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)_Tarih