Ağrılı postmenopozal osteoporozu olan kadınlarda subkutanöz salmon kalsitonin kullanımının ağrı, yaşam kalitesi ve plazma beta- endorfin seviyeleri üzerine etkisi: tek kör plasebo kontrollü bir çalışma - Ofluoğlu, Demet (My University, 2001)
unknown
Keywords: Tıp-fiziksel Tıp