İşçi ve halk şirketleri örneğinde küçük ve orta büyüklükteki işletmelerin finansal sorunları ve çözüm alternatifleri. - Gürbüz, Ali Osman (My University, 1987)
unknown
Keywords: KÜÇÜK İŞLETMELER-FİNANSMAN; KÜÇÜK VE ORTA İŞLETMELER-FİNANSMAN