Ağız içinde uygulanan kuron ve köprülerde kullanılan çeşitli maddelerin karşılıklı olarak mukayesesi. - Öztan, Emine (My University, 1986)
unknown
Keywords: Cerrahi; Diş hekimliği; DİŞ HEKİMLİĞİ-TEDAVİ; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri