Kronik hemodiyaliz hastalarında kısa aralıklı intradermal hepatit-B aşısının etkinliği - Fak, Ali Serdar (My University, 1992)
unknown
Keywords: Farmakoloji ve tedavi; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri; TIP-İÇ HASTALIKLARI