İşletmelerde birleşme işlemlerinin hukuki yönden incelenmesi ve tekdüzen hesap planına göre muhasebeleştirilmesi - Akbıyık, Ali Arslan (My University, 1998)
unknown
Keywords: Şirketler - MUHASEBE; TEK DÜZEN MUHASEBE SİSTEMİ