Siyasal iletişim ve Avrupa Birliği iletişim stratejisi (Avrupa Birliği-Türkiye , Türkiye-Avrupa Birliği ulusal iletişim çalışmaları) - Akyol, Bahar (My University, 2005)
unknown
Keywords: Avrupa Birliği_İletişim_Türkiye; Türkiye_İletişim_Avrupa Birliği