Milletlerarası hukukta deniz alanlarının sınırlandırılmasında adaların etkisi ve ege adalarının değerlendirilmesi - Duran, Gökhan Yaşar (My University, 1998)
unknown
Keywords: Açık denizler; Hukuk; Uluslararası hukuk; ULUSLARARASI HUKUK; Yetki ve devletlerin yetkisel ilişkileri