Popüler kültürün özel televizyon kanallarının haber bültenlerine etkisi - Özkan, Fadime (My University, 1997)
unknown
Keywords: İletişim (Telekomünikasyon); Televizyon; TELEVİZYON-HABERCİLİK; Telsiz iletişimi