Türk Halk Müziği sistematiği ve eğitim müziği besteciliğinde kullanılabilirliği - Özdemir, Mehmet Ali (My University, 1998)
unknown
Keywords: araştırma; Eğitim; gösteriler; Halk müziği, Türk; ilgili konular; Müzik; MÜZİK-EĞİTİM