Yirminci Yüzyılın son çeyreğinde sanatta “ölüm” konusu: (ölüm duygusunun çağlar boyunca geçirdiği kavramsal ve biçimsel değişimler, yirminci yüzyılda ölüm duygusunun daha çok işlenir olmasının sebepleri, ölümün sanatçı ve sanatı üzerindeki etkisi, bu konuyu işleyen sanatçıların yaşamlarından ve ürünlerinden örnekler - Çuhacı, Gülizar (My University, 1999)
unknown
Keywords: Baskı işleri ve baskılar; Güzel ve dekoratif sanatlar; Ölüm, Sanatta; Resim Sanatı