Yeni bir kalkınma ve istikrar modeli yapılanması olarak yapısal uyum politikaları ve liberalleşme politikaları - Utku, Melikşah (My University, 1997)
unknown
Keywords: Ekonomi; Ekonomik kalkınma ve büyüme; Iktisat Politikaları-türkiye