Müzik öğretmenlerinin mesleki yeterliklerinin incelenmesi ve değerlendirilmesi - Gündoğdu, Pınar; Deniz, Jale (Marmara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Dergisi, 2008)
Müzik öğretmenlerinin mesleki yeterliklerinin incelenmesi ve değerlendirilmesi
Keywords: Öğretmen yeterliliği, müzik öğretmeni, müzik yeterliliği