Sıçanlarda mide içeriğinin orta kulak mukozası üzerine etkileri - Öztürk, Özmen (My University, 2001)
unknown
Keywords: Cerrahi; Kulak Burun Boğaz Hastalıkları; Kulak hastalıkları (otoloji) ve işitme bilimi (odyoloji); Orta kulak hastalığı; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri; Tıp-kulak Hastalıkları