STZ ile diyabet oluşturulan sıçanlarından elde edilen dişeti bağ dokusu ve kuyruk tendon kollagenlerinin nonenzimatik glikozilasyonunun incelenmesi ve gilikozillenmiş hemoglobin ile karşılaştırılması - Yarat, Ayşen (My University, 1988)
unknown
Keywords: TIP-HEMOGLOBİN