Kuruluştan Fatih Devrinin sonuna kadar Osmanlılarda fıkıh çalışmaları - Cici, Recep (My University, 1994)
unknown
Keywords: Din; Fıkıh ve fıkıh ilmi; HUKUK-İSLAM HUKUKU-OSMANLI İMP; İslam Dini; İSLAM DİNİ-FIKIH