Eşe karşı cinsel saldırı suçu - Ardıç, Ecehan (My University, 2019)
EŞE KARŞI CİNSEL SALDIRI SUÇU

DEVELOPMENT OF MARITAL RAPE AS A CRIME IN TURKISH CRIMINAL CODE
Keywords: CİNSEL MARITAL RAPE; Civil law; CRIME; EŞ; Hukuk; Law; Medeni hukuk