Biyopolitika kavramı üzerinden nüfus politikaları ve kadın bedeni denetimi: Türk basınında üç çocuk politikası haberleri analizi - unknown (My University, 2018)
unknown
Keywords: Biyopolitika; Doğum kontrolü; Female Body; Kadın Bedeni Biopolitics; Nüfus; Nüfus politikası; Population; Türkiye