Aynur İlyasoğlu, Örtülü Kimlik -İslamcı Kadın Kimliğinin Oluşum Öğeleri (Covered Identity - Basic Elements of the Islamist Women’s Identity), Metis Yayınları, 5.baskı, İstanbul 2015, 148 s. - (:unkn) unknown (My University, 2020)
0