Küçük hidroelektrik santralların Türkiyedeki yeri,önemi ve hesaplama esasları - Avşar, Enis (My University, 1994)
unknown
Keywords: ELEKTRİK ENERJİSİ-SANTRALLER; Elektrik enerjisinin üretimi; Uygulamalı fizik