Ortaöğretim matematik öğretmen eğitimi programına stem entegrasyonu: bir ders örneği - Güleryüz, Cihat (My University, 2017)
STEM (Fen, Teknoloji, Mühendislik ve Matematik) eğitimi son yıllarda gerek dünyada gerekse ülkemizde üzerine yoğun çalışmaların yapıldığı bir eğitim yaklaşımıdır.

STEM (Science, Technology, Engineering, and Maths) Education is an educational approach that is widely researched in our country and all over the world.
Keywords: Design-based research; Eğitim ve öğretim; karma yöntem; Matematik; Matematik - Modelleme; matematiksel modelleme; Mathematical modelling; Mixed method; öğretmen eğitimi; Öğretmenler; problem çözme; Problem-solving; STEM education; STEM eğitimi; tasarım tabanlı araştırma; Teacher training; Türkiye; Yetiştirilmesi