Makro ihtiyati para politikası araçlarının kriz performans göstergelerine olan etkisi: Türkiye analizi - Kara, Funda (My University, 2017)
Bu çalışmanın amacı, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası’nın 2008 Finansal Kriz sonrası makro ihtiyati para politikası uygulamalarının etkisini analiz etmektir.

The purpose of this study is to analyze the impact of the Central Bank of the Republic of Turkey on macroeconomic monetary policy after the 2008 Financial Crisis.
Keywords: Bankalar ve bankacılık, Merkez; Ekonomi; Financial Stability; Finansal İstikrar; Finansman ekonomisi; Makro İhtiyati Politikalar; Makroekonomi; Para politikası; Türkiye; VAR Analizi Macro Prudential Policies; VAR Analysis