MESUT GÜLMEZ, SOSYAL HAKLARSIZ YENİ' ANAYASA MI? ELEŞTİREL GÖZLE EMEK VE SERMAYENİN ÖNERİLERİ (MESUT GÜLMEZ, A NEW' CONSTITUTION WITHOUT SOCIAL RIGHTS? SUGGESTIONS FROM LABOUR AND CAPITAL THROUGH A CRITICAL VIEW) (Hatiboğlu Yayınevi, Mayıs 2013) - (:unkn) unknown (My University, 2015)
0
Keywords: Hukuk