Isı ile ve görülebilir ışın ile sertleşen kompozit kron-köprü materyallerinin çeşitli özelliklerinin in vitro olarak karşılaştırılması - Özdemir, Ali Kemal (My University, 1989)
unknown
Keywords: Cerrahi; Diş hekimliği; DİŞ HEKİMLİĞİ-TEDAVİ; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri