İnflamatuvar barsak hastalığında bakterisidal permeabilite artırıcı protein gen polimorfizmi ve ülseratif kolit ile crohn hastalığı alt tipleriye ilişkisi - Can, Güray (My University, 2010)
unknown
Keywords: Hastalıklar, Ülser; İç Hastalıkları; Tıp