Giridli Sırrı Paşa (ö.1313/ 1895) ve Tefsir ilmindeki yeri - Gülşen, Ekrem (My University, 1992)
unknown
Keywords: Din; GİRİDLİ SIRRI PAŞA; İslam Dini; İSLAM DİNİ-TEFSİR; Tefsir tarihi ve biyografyalar; Tefsir ve tefsir ilmi