Sıçanlarda intrasisternal remifentanilin nöral dokuya etkisinin hisopatolojik araştırılması - Batırel, Halit Abbas (My University, 2002)
unknown
Keywords: Ameliyatlar ve cerrahi uzmanlık alanları; Anesteziyoloji; Cerrahi; Reanimasyon; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri