Doğum eylemini takiben insan amnion epitelindeki morfolojik değişikliklerin scanning ve transmisyon elektron mikroskopisi ile incelenmesi - Fıçıcıoğlu, N. Cem (My University, 1995)
unknown
Keywords: TIP-HİSTOLOJİ