Yerli dizilerde Türk ailesi içinde kadının yeri Örnek : Şehnaz Tango dizisi - Karatepe, Elif (My University, 1998)
unknown
Keywords: İletişim (Telekomünikasyon); Televizyon; TELEVİZYON-DİZİ FİLMLER; Telsiz iletişimi