Endüstriyel seramik tasarımında “açık yapıt” anlayışı ve kişisel uygulamalar - Yarıkkaya, Bilgin (My University, 2003)
unknown
Keywords: Güzel ve dekoratif sanatlar; Seramik sanatları; Seramik Tasarımı