Propofol, midazolam ve fentanilin insan bağışıklık sisteminde NK hücrelerine etkisinin in vivo ve in vitro araştırılması - Işık, Deniz (My University, 1997)
unknown
Keywords: Ameliyatlar ve cerrahi uzmanlık alanları; Anesteziyoloji; Anesteziyoloji-Araştırma; Cerrahi; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri