Kronik böbrek hastalarında hemodializ öncesi ve sonrası gözyaşı immünoglobulin ve lizozim seviyeleri ile gözyaşı sekresyonunun ve göziçi basıncının incelenmesi - Bavbek, Tayfun (My University, 1991)
unknown
Keywords: Cerrahi; Göz Hastalıkları; Oftalmoloji (Göz hastalıkları); Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri