Böbrek iskemi/ reperfüzyon hasarının önlenmesinde kalsiyum kanal blokeri (verapamil) ve prostasiklin analoğunun (ıloprost) rolü - Döşlüoğlu, H. Haldun (My University, 1992)
unknown
Keywords: Böbrek İskemi; Genel Cerrahi