Dede Korkut öyküleri : kitap tasarımı belgesel kaynak araştırması - Erkmen, Nazan (My University, 1994)
unknown
Keywords: Baskı işleri ve baskılar; GRAFİK SANATI-KİTAP TASARIMI; Güzel ve dekoratif sanatlar