Türkiye’nin ihracat potansiyelinin arttırılmasında yeni bir uluslararası pazarlama modeli : genel preferanslar sistemi - Dayan, Nedim (My University, 1988)
unknown
Keywords: Dış ticaret; İhracat (Dışsatım); PAZARLAMA-ULUSLARARASI; Ticaret