Kobay safra kesesinde kolesistokinin’e bağlı kasılmalarda kolinerjik sistemin rolünün araştırılması - Toker, Funda (My University, 1993)
unknown
Keywords: Farmakoloji ve tedavi; İlaçlar (Meteria medika); Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri; TIP-FARMAKOLOJİ