Effects of organizational stressors on middle-level managers - Kaya, Raif Ercan (My University, 1990)
unknown
Keywords: Genel yönetim; İŞLETMELER-ORTA DÜZEY YÖNETİCİLER; İŞLETMELER-ÖRGÜTSEL DAV.-STRES; Personel yönetimi