Dikkat eksikliği hiperaktivite bozukluğu tanılı çocuk ve ergenlerin kardeşlerinde dikkat eksikliği hiperaktivite bozukluğu belirtileri, duygusal davranışsal sorunlar ve psikopatoloji - İmren, Sebla Gökçe (My University, 2010)
unknown
Keywords: Çocuk Sağlığı; Dikkat Eksikliği; Hiperaktivite Bozukluğu; Psikoloji, Çocuklarda; Psikopatoloji; Ruh Sağlığı