1177 (1763-1764) tarihli 115 numaralı Rumeli Kadıasker ruznamçesi - Oral, Ertuğrul (My University, 1993)
unknown
Keywords: Dini ve benzeri amaçlı yapılar; Güzel ve dekoratif sanatlar; Mimarlık; OSMANLI TARİHİ-KAYNAKLAR; TÜRK EDEBİYATI-RUZNAMÇELER