Uganda'da kamu yayıncılığı ve siyaset: Ugandalı gazeteci Abdul Nsereko'nun hayatının biyografik açıdan analiz edilmesi - Kasule, Hawa (My University, 2017)
Bu çalışma, siyaset ve kamu yayıncılığı arasındaki ilişkiyi biyografik perspektiften incelemektedir. ABSTRACT This study explores how stories of lived experiences are applied to establishing the link between politics and public broadcasting.
Keywords: Biography; Biyografi; Gazeteciler; Kamu yayıncılığı; Media Policy; Medya Siyaset; Politics; Public Broadcasting; Siyasal açıdan; Siyaset; Uganda